Συμπλήρωση αίτησης για δωρεάν κοστολόγηση

Συμπληρώστε όλα τα στοιχεία για να κάνουμε την κοστολόγηση. Όσα πεδία είναι με * είναι υποχρεωτικά. Η διαδικασία είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ και ΔΕΝ είναι δεσμευτική!

Δημιουργήστε λογαριασμό - τα προσωπικά σας στοιχεία

Νέα αίτηση κοστολόγησης

Το σύστημα έχει όριο 6ΜΒ στα αρχεία. Αν θέλετε να ανεβάσετε πολλά αρχεία ή μεγάλα σε μέγεθος, χρησιμοποιήστε το Wetransfer.com

Συμβουλές - Οδηγίες

  • Περιγράψτε το έργο σας με όλες τις λεπτομέρειες που έχετε στη διάθεσή σας. Αυτό βοηθάει στην καλύτερη κατανόηση όλων των απαιτήσεων και στην άμεση εξυπηρέτηση σας.
  • Οι προσωπικές πληροφορίες (όπως πλήρες όνομα, τηλέφωνο, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο κ.λπ.) θα πρέπει να γραφούν μόνο στα πεδία που ζητούνται. Προσέξτε, καθώς οι εκτιμήσεις του έργου που περιέχουν προσωπικές πληροφορίες σε άλλα πεδία ενδέχεται να μην εγκριθούν.
  • Στόχος μας είναι να βρούμε τον πιο κατάλληλο συνεργάτη για να αναλάβει το έργο σας - Αυτό γίνεται βάση ειδικότητας, διαθεσιμότητας και αξιολόγησης των συνεργατών μας.

Εγγυόμαστε 100% για την τελική ικανοποίηση των πελατών μας και για ένα άριστο και ποιοτικό αποτέλεσμα. Όλα τα δεδομένα σας είναι προστατευμένα και όλες οι πληροφορίες που ζητάμε έχουν σαν αποκλειστικό σκοπό την άριστη εξυπηρέτηση. Δείτε αναλυτικά πως διασφαλίζουμε την ποιότητα και τα προσωπικά δεδομένα: Πολιτική Διασφάλισης Ποιότητας του SBS Studies.